Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Meclisi Ekim Ayı Gündemi açıklandı

Yalova Belediye Meclisi Ekim ayında yoğun bir gündemle bir araya gelecek. 02 Ekim 2023 Pazartesi gününde toplanacak olan meclise Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk başkanlık edecek. Yalova Belediyesi Ekim Ayı Belediye Meclisi gündem maddeleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2023 02:24
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2023 02:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Meclisi Ekim Ayı Gündemi açıklandı

02 Ekim 2023 Pazartesi günü Saat 15.00'te Belediye Meclis salonunda Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Başkanlığında toplanacak olan meclisin gündemi şu şekildedir; 

"Açılış ve yoklama, bir önceki meclis toplantısına ait kararların okunması. Yalova İmar Planı notlarının yeniden düzenlenmesine ilişkin İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün teklifi. Yalova Belediyesi ile Yalova Çınarcık Belediyeleri Su Birliği (Yeşil Körfez Su Birliği) iş birliğinde Yalova ilinde yapımı devam eden 'Ana İshale Hattı'nın iş ile işleyişinin yürütülmesini ve proje bedelinin Yalova Belediyesi ile Yeşil Körfez Su Birliği arasında mahsuplaşma yapılmasını belirleyen protokolün imzalanması hususunda Belediye Başkanı Mustafa Tutuk' a yetki verilmesi ile ilgili Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğünün teklifi. İşçi ve malzeme dağıtımında kullanılmak üzere 2 adet çift kabin kamyonet satın alınması ile ilgili Temizlik İşleri Müdürlüğünün teklifi. 5. İhtiyaç duyulan müdürlük bütçelerine ek ödenek verilmesi amacıyla ek bütçe yapılması ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. 2024 Yılı Performans Programının görüşülmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. Belediyemiz ile Yalova Barosu arasında, ‘Baro ve Yalova Belediye Başkanlığı ile Adli Yardım Projesi’ isimli projenin imzalanabilmesi için Belediye Başkanı Mustafa Tutuk'a yetki verilmesi ile ilgili Mali Hizmetler Müdürlüğünün teklifi. Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü tekliflerinin görüşülmesi. Trafik Düzenleme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. Plan ve Bütçe Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. İsim verilmesi ile ilgili tekliflerin görüşülmesi. 12. İsim Verme Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. İmar Komisyonu Kararlarının görüşülmesi. Dilek ve Temenniler. Kapanış.”

/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.