Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanlığı için Derya Sibel Dağyolu aday adaylığını açıkladı

Geçtiğimiz Genel seçimlerde CHP’den Yalova Milletvekili aday adayı olan Derya Sibel Dağyolu, yerel seçimlerde Yalova Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı. Derya Sibel Dağyolu Yalova’nın ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 11:41
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 11:41
Kaynak: Murat Can Aytemur
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanlığı için Derya Sibel Dağyolu aday adaylığını açıkladı

‘’Yalova’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşamak benim için en büyük gurur kaynağı olacaktır’’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Belediye Başkan Aday Adayı Derya Sibel Dağyolu, 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde projelerini ve hedeflerini açıkladı. Dağyolu, Yalova’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşamak istediğini söyledi.

Dağyolu, yaptığı basın açıklamasında, eğitimci ve tarihçi olarak mesleki ve sivil toplum çalışmalarını anlattı. Ulusal ve yerel medyada tarih, kültür ve eğitim programları hazırlayıp sunduğunu belirten Dağyolu, “Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Benim Kentimdir’ dediği Yalova’mızdan sizlerin desteğiyle bu çok önemli göreve seçilerek Yalova’nın ilk kadın belediye başkanı olma gururunu yaşamak benim için en büyük gurur kaynağı olacaktır.” dedi.

‘’Kentimizi dünyada örnek kent konumuna taşıyacak tüm konular öncelikli çalışmalarımız arasında olacak’’

Dağyolu, “Kamusal alanların tasarımı, kentimizin depreme dirençli hale getirilmesi, imar planlarında yenilemeye gidilmesi, kadının toplumdaki yerinin güçlendirilmesi, istihdam alanlarının oluşturulması, rüzgar-güneş enerjisinden yararlanma çalışmaları, kentimizin çehresini olumlu anlamda değiştirecek çalışmalar, Safran Dere’sinin çevresinin sosyal-kültürel cazibe merkezi haline getirilmesi, kamu personelleri için sosyal alan kompleksi, tarihi konutların restore edilerek kültür evi olarak düzenlenmesi, gençlik merkezi yapılması, kongre merkezi yapılması, sanat bieanellerinin düzenlenmesi, çeşitli kültürel faaliyetler, sokaktaki can dostlarımız için doğal yaşam merkezi, çevre ilçelerin gelişimine katkı sağlayacak çalışmalar, öğrenci yurdu, huzurevi, turizm, doğa ve Yalova’mızın geleceğine olumlu anlamda yön verecek kentimizi dünyada örnek kent konumuna taşıyacak tüm konular öncelikli çalışmalarımız arasında olacak. Güzel Yalova’mızı daha güzel hale getirmek için tüm benliğimle çalışacağıma söz veriyorum, Belediye Başkan A. Adaylık sürecinin hayırlı olmasını diliyor; parti örgütüne, partililerimize ve tüm hemşehrilerime çok teşekkür ediyor, selam ve saygılarımı sunuyorum. " dedi.

Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.