Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Tutuk, proje lansman hazırlıklarına başladı: “Halka hayal satmayacağım”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, projelerinin lansman hazırlığına başladıklarını duyurdu. Tutuk, “Biz hayal satmayacak sadece yapacağımız projelerle halkımızın karşısında olacağız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2024 16:45
Haber Güncellenme Tarihi: 11.01.2024 16:45
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Tutuk, proje lansman hazırlıklarına başladı: “Halka hayal satmayacağım”

Gazeteciler Günü dolayısıyla Hilton Garden Inn Otel’de basın mensupları ile akşam yemeğinde bir araya gelen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, burada yaklaşan yerel seçimle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Yalova Belediye Başkan adayı olarak gösterilmekten duyduğu memnuniyeti ifade eden Tutuk, kendisine gösterilen teveccühü ve güveni boşa çıkartmamak adına elinden gelen tüm gayretle çalışacağını dile getirdi.

Burada en çok merak edilen konulardan birisi olan, “Projeler ne olacak” sorusuna da cevap veren Tutuk, lansman hazırlıklarının devam ettiğini söyledi. Düzenlenecek bir toplantı ile projelerin kamuoyuna tanıtılacağını ifade eden Tutuk, hayali hiçbir projenin listelerinde yer almayacağını da söyledi. Bir önceki dönemde CHP’li belediye başkanı tarafından halka vaat edilen projeleri de eleştiren Tutuk, “Biz halkın karşısına ayağı yere basan, yapılabilecek olan projelerle çıkacağız.

Yani eğlence adası, helikopter ambulans, Ata Kule gibi projelerle çıkmayı düşünmüyoruz. Biz bu tip projelerle halkın karşısına çıkamayız. Biz hayal satmayacağız. Bizim projelerimiz açıklandığında tüm Yalova halkı, ‘Mustafa Başkan eksiği görmüş” diyecek. Projelerimizin adasını, paftasını, yerini işaretleyeceğiz. Tarihlerini açıklayacak ve görselleri ile halkımıza sunacağız. Yalova’mızın ihtiyacı olan projelerle halkımızın karşısına çıkacak ve bunları da hayata geçireceğiz. Halkımız bize güveniyor. Bizim ne yapmak istediğimizi biliyor. Biz bu şehre hizmet etmeye çalışıyoruz. İnsanları kandırıp hayalleri ile oynayan, gerçekleşmesi mümkün olmayan hayali projelerle halkımızın duyguları ile oynamayacağız. Biz yapacağımızı söyleyecek ve yapacağız. Ben sıra dışı bir siyasetçiyim” dedi.

Başkan Tutuk, toplantının sonunda günün anısına Yalova Hayat Gazetesi İmtiyaz Sahibi Süheyla Gözdereliler ve ekibine Yalova Kağıdı üzerine işlenmiş bir plaket takdim etti.

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.