Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Tutuk’a gençlerin ilgisi hiç azalmıyor

Yalova’da yaşayan gençlerin Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a olan ilgisi hiç azalmıyor. Gençlere yönelik etkinliklerle göz dolduran başkan Tutuk, “Geleceğimizin teminatı gençlere yönelik yapılan her çalışmayı önemsiyor ve destekliyorum” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.11.2023 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.11.2023 11:54
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Tutuk’a gençlerin ilgisi hiç azalmıyor

Göreve geldiği günden beri Yalova’da gençlere yönelik etkinlik ve konserlere özel bir önem veren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, gençlerden de çok büyük bir ilgi görüyor.

Sokağa çıktığında adeta gençlerin sevgi seli ile karşılaşan Tutuk, yoğun programına rağmen onlara zaman ayırmaktan ve onlarla uzun uzun sohbet etmekten de geri durmuyor. 2022 ve 2023 yıllarında gençleri birçok konser, sportif aktivite ve sosyal etkinlikle buluşturan Tutuk bunları yaparken mutlaka gençlerin önerilerini alıp adımlarını da buna göre atıyor. Hal böyle olunca da düzenlenen her etkinlik ve konser hedefini buluyor.

Gençlerin görüşlerinin kendisi açısından önemli olduğunun altını çizen Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Gençler bizim geleceğimiz. Bu ülkeyi onlara teslim edeceğiz. O nedenle de gençlerimizin en iyi şekilde eğitilmeleri, çağımızın gereklerine göre donanımlı bireyler olması çok önemli. Elbette bunun yanında gençlerimizin sosyal, kültürel ve sportif açıdan da gelişimi önem arz ediyor. Biz de bu alanda gençlerimize katkı sunmak adına çalışıyoruz. Onların görüşleri doğrultusunda aktiviteler, etkinlikler, konserler düzenliyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da onların talepleri doğrultusunda bu çalışmalarımızı sürdüreceğim. Geleceğimizin teminatı gençlere yönelik yapılan her çalışmayı önemsiyor ve destekliyorum” dedi.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.