Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova Meydanın'da böyle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin Yalova Belediye Başkan Adayının mevcut Başkan Mustafa Tutuk olduğunu açıkladı. Başkan Tutuk müjdeli haberi Yalovalılarla beraber Cumhuriyet Meydanında kutladı

Haber Giriş Tarihi: 07.01.2024 20:48
Haber Güncellenme Tarihi: 07.01.2024 20:48
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yalova Meydanın'da böyle karşılandı...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 26 ilin adaylarını açıkladı. 7 Ocak Pazar günü, İstanbul Haliç Kongre Merkezi'ndeki AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda İstanbul başta olmak üzere 26 ilin adayları açıklandı. Adayı açıklanan iller arasında Yalova da yerini aldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Yalova’da mevcut Başkan Mustafa Tutuk ile devam edileceğini duyurdu ve sahnede Tutuk’un elini kaldırdı. Ardından Yalova’ya dönen Başkanı Mustafa Tutuk, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda hemşehrileri ile buluşarak adaylığını kutladı.

2024’te biz bu seçimi alacağız”

Yalova halkının coşkuyla karşıladığı Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ve beraberinde AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, AK Parti Yalova Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Muaz Ceylan 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı’nda vatandaşlar ile bir araya gelerek coşkulu bir kutlamaya imza attı. AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz yaptığı konuşmada, ‘’Bugün itibariyle sahaya çıkmış bulunuyoruz. Cumhurbaşkanımız tarafından Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk yeniden aday gösterilmiştir. Yalova’mıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Devamında söz alan AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ise yaptığı konuşmada, “Bizleri burada karşıladığınız için sizlere çok teşekkür ediyorum. Allah’a şükürler olsun büyüdüğümüz şehre hizmet etmeyi Allah bizlere nasip etti sizlerin desteği bu süreçte en önemli gücümüzdü. Allah nasip etti inanıyorum ki 2024’te biz bu seçimi alacağız. Yalova’yı sizlerle beraber, yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların olduğu bir kent haline getireceğiz” diye belirtti.

“Yalova’ya aşkla çalışacağız”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Yalova’da Mustafa Tutuk ile yola devam demesinin ardından hemşehrileri ile buluşan Tutuk ise yaptığı konuşmada, “Sevgili Yalovalı kardeşlerim, hepiniz hoş geldiniz, bu yağmurda beraber ıslanıyoruz, geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Hepinizden Allah razı olsun. İyi ki varsınız ve iyi ki Yalovalıyız. Kardeşlerim 4 yıldır görev yapıyoruz, Cumhuriyet Caddesi’ni görüyorum, Gazipaşa Caddesi’ni görüyorum, ana isale hattımız, barajımız yenilenecek bunun yanında yıllardır yapılmayan kentsel dönüşüme hamleler yaptık, biz Cumhur İttifakının belediyesiyiz, biz hizmet belediyesiyiz. Yalova’ya aşkla çalışacağız çok çalışacağız. Yalova’yı Yalova’ya yakışan Yalovalıların hak ettiği bir il yapacağız ve hep birlikte çocuklarımıza daha güzel bir gelecek bırakacağız. Sizlerden biriyim, Yalova’nın esnafıyım. Birlikte yöneteceğiz, birlikte başaracağız ve en güzel günler gelecek. Yalova sizinle güzel” dedi. 

Murat Can Aytemür

 

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.