Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğumu düşünüyorum”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk hiçbir zaman halktan kopuk bir belediyecilik anlayışını benimsemediğini söyledi. Tutuk, “Ben ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğumu düşünüyorum” dedi

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2023 16:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2023 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Ulaşılabilir bir belediye başkanı olduğumu düşünüyorum”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, halkın sorunlarını çözmek, taleplerini karşılamak adına 24 saat boyunca çalıştığını söyledi. Bunu yapabilmek için en önemli faktörün ise ulaşılabilirlik olduğuna inandığını dile getiren Başkan Tutuk, her zaman ulaşılabilir olduğunu ifade etti.

Telefonunun 24 saat açık olduğunu, belediyenin kapılarının da herkese açık olduğunu dile getiren Tutuk, “Ben ulaşılabilir bir belediye başkanıyım. Telefonum 24 saat açık. Belediyede kapılarımız açık. Sahadaki vatandaşlarımız da bizi tanıyor, biliyor ve her zaman bu ilin caddesinde, sokağında görüyor. Bir belediye başkanı ne kadar ulaşılabilir olabilirse ben o kadar halkın bana kolayca ulaşabildiğini düşünüyorum. Ben gece 01.00’e kadar beni arayan herkese telefonlarımı açıyor ve onların sorunlarına çözüm üretiyor, taleplerini karşılamaya çalışıyor, sorularına cevap veriyorum” dedi.

“Halktan kopuk olmak mizacıma aykırı”

Uzun yıllar boyunca siyaset yaptığını, belediye başkanı olduğu dönemi de kapsayan bu süreçte hiçbir zaman halktan kopuk bir siyaset anlayışını benimsemediğini dile getiren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, “Halktan kopuk bir siyaset bizim mizacımızda yok. Ben çok uzun yıllar boyunca siyasetin içerisindeyim. Belediye başkanlığım dönemi öncesinde de partimin birçok kademesinde siyaset yapıyorum. O dönemde de ben halkla hiçbir zaman kopmadım. Ardından Yalova Belediye Başkanı oldum. Bu göreve geldiğimde de halka arama hiçbir şeyin girmesine izin vermedim. Görev süremin son anına kadar da her zaman halkın içinde olmayı sürdüreceğim” diye konuştu. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.