Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Halkla İç İçe

Yalova’da hayata geçirdiği sosyal belediyecilik çalışmaları ile her kesimden insanın takdirini toplayan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, günün çoğu zamanını hemşehrileriyle birlikte geçiriyor

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2023 09:42
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2023 09:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Halkla İç İçe

Halkla iç içe, şeffaf ve hesap verilebilir belediyecilik örneğinin en güzel örneğini sergileyen Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, hemşehrilerinin istek ve önerilerini tek tek dinliyor. Yalova’da yaşayan herkesin görüşüne önem vererek halkı dinleyen Başkan Tutuk, hafta sonu mesaisinde Doğu Sahil Bandı’nda vakit geçiren vatandaşlarla bir araya geldi. Burada hemşehrileriyle sohbet eden Tutuk, kendileriyle istişarelerde bulundu.
Ortak akıl anlayışı ile çalışma yürütülüyor 

Genç, yaşlı herkesin ilgisiyle karşılaşan Başkan Tutuk, Yalova’da yapılan çalışmalarla büyük bir değişim ve dönüşümün gerçekleştiğini bildirdi. “Yalova’da hemşehrilerimiz hizmetlerin en iyisine layık” diyen Tutuk, “Bu yüzden bizler de en iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Yaptığımız hizmetleri vatandaşlarımızın taleplerini göz önünde bulundurarak gerçekleştiriyoruz. Daha modern ve güzel bir şehirde yaşamak adına ortak akıl anlayışıyla hareket ediyoruz. Bizlere gönüllerini açan kıymetli hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Günden güne projelerimizle güzelliğine güzellik katan ilimize, vatandaşlarımız ile yaptığımız istişarelerle daha güzel çalışmalar ve hizmetler ekliyoruz” açıklamasında bulundu.

“O, her zaman yanımızda”
Başkan Tutuk’u yanlarında görmekten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar da çeşitli konularda istişarelerde bulundular. Başkan Tutuk ile görüşen vatandaşlar, “Başkanımızı yanımızda görmekten, bire bir ağızdan kendisiyle görüşüyor olmaktan dolayı memnunuz. Kendisi her zaman halkın içinde halkla iç içe. O, her zaman yanımızda. Herhangi bir sorunumuz varsa da ona çözüm üretebilmek için elinden geleni ardına koymuyor. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz” diyerek memnuniyetlerini ifade ettiler. 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.