Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: "Göreve geldiğimizden beri laf değil hizmet ürettik"

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Gazioasmanpaşa Mahallesi'nde yapılan hizmetleri kamuoyu ile paylaştı. Tutuk, mahalleye kanalizasyon, yağmursuyu, içme suyu, asfalt, kaldırım, temizlik, çocuk parkı ve akıllı vezne gibi birçok hizmet sunduklarını belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 08.09.2023 08:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.09.2023 08:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: "Göreve geldiğimizden beri laf değil hizmet ürettik"

Yalova Belediyesi, ilin farklı mahallelerine hizmet götürmeye devam ediyor. Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, göreve geldikleri günden beri iş değil hizmet çözümsüzlük değil çözüm ürettiklerini ifade etti. Bu çerçevede Gazioasmanpaşa Mahallesi'nde yapılan hizmetleri de kamuoyu ile paylaşan Tutuk, mahalle sakinlerinin taleplerini karşıladıklarını söyledi.
Tutuk, Gazioasmanpaşa Mahallesi'nde 600 metre kanalizasyon hattı, 500 metre yağmursuyu hattı, 570 metre içme suyu hattı döşediklerini belirtti. Ayrıca Kemerköprü ve Hüseyin Altan caddelerine 2 bin 500 ton sıcak asfalt serdiklerini ve Kazım Patıl Caddesi'nde 2 bin 600 metrekare tretuvar kaldırım çalışması yaptıklarını kaydetti.
Mahallenin cadde, sokak ve dere temizliğinin de yapıldığını ifade eden Tutuk, çöp konteynerlerinin yenilendiğini de sözlerine ekledi. Tutuk, GOP Meydanı, Buhara Sokak, Necip Öztürk Parkı, Tuna Caddesi, Güvercin Sokak, Akan Sokak, Yenidoğan 12. Sokak ve Nasrettin Hoca Parkında 9 adet çocuk parkının yenilendiğini ve Barış Manço Sokak'ta yeni bir çocuk parkının yapıldığını da dile getirdi.
Tutuk ayrıca mahalleye Açık Hava Çocuk etkinlikleri düzenlediklerini ve 1 adet akıllı vezne yapımını gerçekleştirdiklerini de aktardı. Tutuk, "Hizmetleri durma noktasına gelmiş bir belediyeden ilin her yerine ihtiyaç duyulan hizmetleri zaman kaybetmeden götüren bir belediyeye grlfik. Birileri sadece laf üretsin. Çamur at izi kalsın siyaseti gütsün. Biz ise hizmet üretmeye devam edelim. Bizim yaptığımız hizmetler birilerinin hayallerini bile aşar. O nedenle biz göreve geldiğimiz günden beri laf değil hizmet, çözümsüzlük değil çözüm ürettik" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.