Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk evlere ve gönüllere konuk oluyor

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ev ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda vatandaşlara konuk olan Tutuk onlarla sohbet edip sorunlarını dinliyor taleplerini öğreniyor. Sorunları anında verdiği talimatlarla çözüme kavuşturan Tutuk talepleri de yerine getirerek vatandaşları mutlu ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.01.2024 00:02
Haber Güncellenme Tarihi: 31.01.2024 00:02
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk evlere ve gönüllere konuk oluyor

Vatandaşlardan çok büyük bir ilgi ve teveccüh gören Tutuk, gitti evlerde yaptıkları hizmetleri de paylaşıyor.
Her zaman halkla içiçe bir yönetim ortaya koyan Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk ev ziyaretlerini de yoğun seçim çalışmalarına rağmen aksatmayarak sürdürüyor. Bu çerçevede çat kapı ziyaret ettiği evlerde vatandaşların sıcak bir bardak çayını içen Tutuk onlarla sohbet ederek sorunlarını ve taleplerini dinliyor.

Halka hizmeti kutsal kabul eden bir anlayışla Yalova’ya hizmet ürettiklerini dile getiren Tutuk, “Bizim hizmet anlayışımızda halktan kopmak, uzaklaşmak, kapalı kapılar ardında yönetim sergilemek yok. Biz her zaman halkın içindeyiz. Biliyoruz ki halka en faydalı hizmeti onların görüşlerini alarak veririz.

Bu amaçla evlere ve gönüllere konuk oluyor, halkımızı dinliyor, sorunlarına çözüm üretiyoruz. Bizim anlayışımız da sadece seçimden seçime halkı hatırlamak yok. Halkımızın derdi ile dertlenip, onların sevincine ortak olmak var. Bu anlayışla bu şehri halkımızla birlikte yönetmeye ve hizmetler üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.