Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Engelleri hep birlikte aşacağız”

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Tutuk, “Engelleri hep birlikte aşacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 30.01.2024 05:22
Haber Güncellenme Tarihi: 30.01.2024 05:22
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk: “Engelleri hep birlikte aşacağız”

Yalova Belediyesi’ndeki çalışmalarının paralelinde seçim çalışmalarını da sürdüren Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk bu çerçevede Yeni Yaşam Engelliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Lale Dondurmacı ve Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan tarafından karşılanan tutuk dernek ve federasyon çalışmaları hakkında bilgiler aldı. Yalova’nın engelli bireyler açısından tüm detayları düşünülmüş, modern bir şehir olmasını istediklerini ifade eden Tutuk, “Yalova’yı engelli bireylerimiz için en rahat yaşanılabilir bir yer yapmak istiyoruz. Yalova fiziki açıdan da engelli dostu bir il olmak durumundadır. Biz de bu amaçla elimizdeki tüm imkanları kullanarak kentimizi engelli bireylerin huzur ve güven içerisinde yaşayacakları bir yere dönüştüreceğiz. Elbette bunu yaparken partnerimiz de engelli derneklerimiz olacak. Yaşanan sıkıntıları onlarla birlikte yapacağımız istişareler ve alacağımız kararlar neticesinde ortadan kaldıracağız. Bizim temel bir düsturumuz var. Biz, ‘Hayatı paylaşmak için engel yok’ diyoruz. O nedenle de engelsiz kent Yalova için el ele çalışacağız” dedi.


Gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı Yalova Belediye başkanı Mustafa Tutuk’a teşekkür eden Yalova Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Lale Dondurmacı ise dernek çalışmaları hakkında Tutuk’a bilgiler verdi. Spastik Engelliler Federasyonu Başkanı Murat Arslanhan ise Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un engellilere her zaman destek olduğunu ifade ederek, “Başkanımız her zaman bizlerin yanında. Ne zaman bir ihtiyacımız olsa elinden gelen ne varsa yapıyor. Biz federasyon olarak 81 ilde belediyelerimizle uyum içerisinde çalışıyoruz. Yalova’da da Yalova Belediye Başkanımız Mustafa Tutuk’un desteği ile engellilerimiz için güzel hizmetler üretilmeye devam edilecektir” diye konuştu.


Dernekteki engelli bireyler ve aileleri ile de uzun uzun sohbet eden Tutuk, engellilerden gelen talepleri de not ederek en kısa sürede karşılanacağını ifade etti.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.