Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için esnafa ve vatandaşa Türk Bayrağı dağıttı!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Cumhuriyetin 100. yılı nedeniyle 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi esnaf ve vatandaşlara Türk Bayrağı dağıttı.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 23:20
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2023 23:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için esnafa ve  vatandaşa Türk Bayrağı dağıttı!

Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, il merkezindeki esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı hediye ederek tüm vatandaşları ev ve iş yerlerini bayraklarla donatmaya davet etti.

Esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Tutuk, hayırlı alışverişler dileklerinde bulunarak, esnafla sohbet etti. Ardından Türk bayrağı dağıtan Başkan Tutuk, vatandaşları ev ve iş yerlerini Türk bayrağı ile donatmaya davet etti.

"Büyük bir mutluluk ve coşku içerisinde 100. yılımızı kutluyoruz."

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100’üncü yıl dönümünün tüm yurtta olduğu gibi Yalova’da da büyük bir coşkuyla kutlanması için şanlı al bayrağı dağıttıklarını belirten Tutuk, “Cumhuriyetimizin 100. yılı vesilesiyle Yalova Belediyesi olarak vatandaşlarımızla buluştuk, kendilerine bayrak hediye ettik.

Büyük bir mutluluk ve coşku içerisinde 100. yılımızı kutluyoruz. Türkiye Yüzyılı Vizyonu’nda Yalova’mız da hak ettiği değeri alacak” dedi.

Öte yandan Türk Bayrağını teslim alan esnaf ve vatandaşlar da Yalova Belediyesi’ni bu duyarlılığı nedeniyle tebrik etti. Başkan Tutuk’un bu jestini takdirle karşılayan vatandaşlar, Yalova Kent Müzesi önüne yerleştirilen 100. Yıl temalı ışıklı görseller önünde başkanla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.