Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Baro Başkanı Çavuş mazbatasını aldı

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen toplantı sonrası, yeniden göreve seçilerek mazbatasını alan Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, yönetim kurulu ile birlikte adliye de gerçekleştirilen mazbata töreni sonrası ilk toplantıyı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2024 14:07
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 14:10
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Baro Başkanı Çavuş mazbatasını aldı

Geçtiğimiz günlerde Yalova Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan, 16. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda aldığı 239 oyla yeniden göreve seçilen Yalova Baro Başkanı Elif Turnacı Çavuş, mazbatasını alarak resmi olarak görevine başladı. Çavuş, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte adliyede düzenlenen törenle mazbatasını aldı. İlk toplantısını mazbata töreninin ardından gerçekleştiren Çavuş, baronun yeni dönemde avukatlık mesleğinin güçlendirilmesi ve hukukun üstünlüğünün sağlanması için yoğun bir çaba içerisinde olacağını ifade etti.

Yalova Barosu, Çavuş'un liderliğinde sosyal sorumluluk projeleri ve mesleki eğitim programları gibi önemli çalışmalara katkıda bulunmaya kaldıkları yerden devam edeceklerini belirtti. Baro Başkanı Çavuş, avukatların haklarını korumak ve mesleki gelişimlerini desteklemek adına kararlılık mesajı verdi. Güven tazeleyen Başkan Elif Turnacı Çavuş, yeniden bu göreve kendini layık gören baro üyesi avukatlara teşekkür etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.