Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Armutlu’da cumhuriyet coşkusu yaşandı

Armutlu’da cumhuriyetin kuruluşunun 100. yıl dönümü ve Cumhuriyet Bayramı coşkuyla kutlandı. Yalova Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ve Armutlu Belediye Başkanı Mustafa Tokat’ın katıldığı törende öğrencilerin gösterileri büyük beğeni topladı

Haber Giriş Tarihi: 30.10.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 30.10.2023 13:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova Armutlu’da cumhuriyet coşkusu yaşandı

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Armutlu İlçe Stadı’nda gerçekleşti. Tören, Vali Yardımcısı Mehmet Bahattin Atçı ve Belediye Başkanı Mustafa Tokat’ın halkın bayramını kutlaması ile başladı.

Ardından günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Atçı, “Bugün mazisi şanla dolu yüce milletimizin, varını yoğunu ortaya koyup bir kurtuluş mücadelesi vererek yeniden güçlü bir devlet olma azmini gösterip modern cumhuriyeti kurmasının 100. yıl dönümünü kutluyoruz” dedi.

Atçı, cumhuriyetin Türk milletimizin binlerce yıllık tarihi boyunca gerçekleştirdiği en önemli atılımlardan birisi olduğunu ve bugün Türkiye Cumhuriyeti’nin kendi gövdesiyle birlikte geniş bir alanda güvenin, huzurun, umudun adı olan bir devlet olduğunu vurguladı.

Törende öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ise vatandaşlardan büyük alkış aldı. Kurtuluş mücadelesini o döneme ait giysileri giyerek sahneleyen öğrenciler cumhuriyet coşkusunu meydana taşıdılar.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.