Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova, Akgün ailesinin mutlu gününde buluştu

Yalova'nın tanınan iş insanlarından Akgün Çiçekçilik işletme sahibi Oktay Akgün’ün oğlu Ömer Mehmet Akgün’ün sünnet düğünü, Yalova’nın önemli isimlerini bir araya getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2024 16:08
Haber Güncellenme Tarihi: 24.06.2024 16:08
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova, Akgün ailesinin mutlu gününde buluştu

Yalova'nın tanınan iş insanlarından Akgün Çiçekçilik işletme sahibi Oktay Akgün ve Feride Akgün’ün oğulları Ömer Mehmet Akgün, görkemli bir sünnet düğünü ile erkekliğe ilk adımını attı. La Luz Event'de düzenlenen dillere destan sünnet düğününe Çınarcık’tan Altınova’ya kadar birbirinden önemli isimler katıldı.

Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda Oktay Akgün ve Feride Akgün konuklarını kapıda karşılarken ilahiler de okundu. Semazen gösterisini başta çocuklar olmak üzere tüm misafirlerin büyük ilgiyle izlediği düğünde Mehteran Takımı da muhteşem bir gösteri sundu.

YALOVA BU DÜĞÜNDE BULUŞTU

Bin kişiden fazla konuğun katıldığı sünnet düğününe Ağustos 2023’te Ordu’ya tayin olan eski Yalova Valisi Muammer Erol da çiçek ve tebrik mesajı gönderdi. Türk sinemasının eski oyuncularından Yaşar Alptekin’in de katıldığı düğünde AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Çiftlikköy Belediye Başkanı Adil Yele, Çınarcık Belediye Başkanı Avni Kurt, Termal Belediye Başkanı Hüseyin Sinan Acar, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ümit Yılmaz, Altınova İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Karabacak, AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, CHP Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı, Koru Belediye Başkanı Kamil Yaman, Esenköy Belediye Başkanı Mehmet Temel, Teşvikiye Belediye Başkanı Mustafa Nurten ve Çınarcık İlçe Müftüsü Yavuz Albayrak başta olmak üzere kurum müdürleri ve siyasi partilerin temsilcileri yer aldı. Gece boyunca tüm misafirleriyle tek tek ilgilenen ve Yalova’nın önde gelen isimlerini buluşturan Oktay Akgün, bu mutlu günlerinde kendileri yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.