Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AK Parti İl Başkanı Umut Güçlü iddialı konuştu: “Yerel seçime güçlü kadrolarla hazırlanacağız”

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü 4. AK Parti Olağanüstü Kongresi öncesinde bir basın açıklaması yaparak kongrenin millete ve ülkeye hayırlar getirmesini diledi. Güçlü, yerel seçime güçlü kadrolarla hazırlanacaklarının da altını çizdi

Haber Giriş Tarihi: 05.10.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 05.10.2023 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalova AK Parti  İl Başkanı Umut Güçlü iddialı konuştu: “Yerel seçime güçlü kadrolarla hazırlanacağız”

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü, 7 Ekim 2023’te yapılacak olan 4. Olağanüstü Büyük Kongre öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Güçlü, basın açıklamasında AK Parti’nin 22 yıllık siyasi tarihinde milletin teveccühüne mazhar olduğunu ve Türkiye’ye sayısız eser ve hizmet kazandırdığını söyledi. AK Parti’nin her zaman milli iradeye koştuğunu ve sandıktan başka iktidar yolu tanımadığını vurguladı.

Güçlü Kadrolarla Hazırlanıyoruz

AK Parti’nin yenilendikçe güçlenen bir dava hareketi olduğunu ifade eden Güçlü, değişime direnen ve etik dışı siyaset yapan zihniyetlere karşı AK davanın birer neferleri olarak her zaman en ön saflarda millete hizmet ettiklerini kaydetti.Güçlü, liderleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında durarak yenilikçi bakış açısıyla daima üreten ve gelişen bir misyon ortaya koyduklarını dile getirdi. Bu kongre sürecinin de bu yaklaşıma hizmet edeceğini belirten Güçlü, ‘Hep yeni hep ileri’ diyerek eser ve hizmet politikalarını bir üst lige çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

Önümüzdeki yerel seçimlere güçlü bir kadroyla hazırlandıklarını da duyuran AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü kongrelerinin partileri ve milletleri açısından hayırlara vesile olmasını diledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.