Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AK Parti’de Soygüzel, İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusu yaptı

Yalova İl Genel Meclisi Başkanı Hasan Soygüzel AK Parti’den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundu

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 12:58
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 12:58
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova AK Parti’de Soygüzel, İl Genel Meclisi aday adaylığı başvurusu yaptı

Halen Yalova İl Genel Meclisi Başkanlığı görevini sürdüren Hasan Soygüzel, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan Mahalli İdareler Seçimi için AK Parti'den İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylık başvurusunda bulundu. AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü'yü makamında ziyaret eden Soygüzel, aday adaylık dosyasını Güçlü'ye teslim etti.

31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimler öncesinde Yalova İl Genel Meclisi aday adaylığı ile ilgili konuşan Soygüzel, “Yalova İl Genel Meclisi Başkanlığı görevimi sürdürürken, hemşerilerimizin talepleri ve beklentileri doğrultusunda çalışmalar yaptık. Yalova’nın kalkınması ve gelişmesi için projeler ürettik. Yalova’nın sorunlarını çözmek için gayret gösterdik. Bu süreçte bize destek veren AK Parti Teşkilatına, İl Özel İdaresi’ne, muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de yeniden İl Genel Meclisi üyeliği için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Hakkımızda hayırlı olsun. Yalova için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Yalova İl Başkanı Umut Güçlü ve Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz da, Soygüzel’e ziyaretleri için teşekkür etti. Güçlü ve Kopuz, Soygüzel’in İl Genel Meclisi Başkanlığı döneminde Yalova’ya önemli hizmetler verdiğini, aday adaylığı sürecinde de başarılar dilediklerini belirtti.

AK Parti’de uzatılan İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisleri için başvurular bugün sona erecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.