Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova AK Parti’de 8 Belde Belediye Başkan Adayını açıkladı

AK Parti’de belde belediye başkan adayları ne zaman açıklanacak sorusu nihayet cevabını buldu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile 8 beldenin belediye başkan adayları açıklandı.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2024 18:55
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2024 18:55
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova AK Parti’de 8 Belde Belediye Başkan Adayını açıkladı

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerine az bir süre kalmasına rağmen AK Parti’nin belde belediye adaylarının kim olacağı netleşememişti. Bu soru işareti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı sonrasında belde adaylarının açıklanması ile ortadan kalktı.

AK Parti Kadıköy beldesi’nde Cem Gümüş, Subaşı Beldesinde Mustafa Yurt, Tavşanlı beldesinde mevcut Belediye Başkanı Mücahit kaçar, Kaytazdere beldesinde eski belde belediye başkanlarından Ercan Reyhan, Teşvikiye beldesinde Mustafa Küçükalran, Koru beldesinde Erkan Başkan, Esenköy beldesinde Mustafa Selvi ve Taşköprü beldesinde ise Oral Akoğlu ile seçimlerde belediyelere talip oldu.
Böylece AK Parti’nin merkez, ile ve belde belediye başkanları tamamen açıklanmış oldu. İlerleyen günlerde tüm adayların yer aldığı bir tanıtım toplantısı yapılması da bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.