Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Laçin, İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına katıldı

Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin, Antalya’da gerçekleştirilen Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Toplantıda Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, il müdürlerine hedeflerini ve beklentilerini anlattı

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2024 03:10
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2024 03:10
Kaynak: Murat Can Aytemur
Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Laçin, İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına katıldı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yıllık faaliyetlerinin ele alındığı İl Müdürleri Değerlendirme Toplantısına, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş başkanlık yaptı. Antalya’da gerçekleşen toplantıda, aralarında Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin’in de bulunduğu 81 ilin il müdürüne hitap eden Bakan Göktaş, Bakanlığın vizyonunu, misyonunu, stratejilerini ve projelerini paylaştı. Bakan Göktaş, konuşmasında, Bakanlığın 81 ilde 85 milyon vatandaşa sunduğu hizmetlerin ulaşılabilirliğini artırmak ve mesai mefhumu gözetmeden 7/24 esaslı çalışmak için kararlılıkla sürdüreceklerini söyledi.

Bakan Göktaş, il müdürlerine, etkin ve daimi bir sosyal hizmetin mesai kavramından uzak olduğunu, işlerinin insan hayatına dokunan bir iş olduğunu, kul hakkının olduğu bir bakanlıkta çalıştıklarını, millet ile devlet arasındaki ilişkiyi güçlendirdiklerini, hizmet makamında olmanın bilinciyle hareket etmeleri gerektiğini, şehirlerindeki vatandaşların derdine derman olmaları gerektiğini, Bakanlığa bağlı tüm kuruluşları düzenli ziyaret etmeleri gerektiğini, masa başında değil sahada olmaları gerektiğini, en ufak bir iddianın dahi üzerine düşmeleri gerektiğini vurguladı.

Toplantının çok verimli geçtiğini ifade eden Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin ise, Bakan Göktaş’ın talimatları doğrultusunda 2024 yılında da belirtilen hedeflere ulaşmak adına ellerinden gelen gayreti ortaya koyacaklarını ifade etti. Laçin, “Bakanımızın konuşması bizleri çok motive etti. Bakanlığımızın sunduğu hizmetlerin kalitesini ve kapsamını artırmak için çalışmaya devam edeceğiz. Yalova’da yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını ve beklentilerini karşılamak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.