Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalova 5,1 büyüklüğündeki depremi hissetti

Merkez üssü Bursa’nın Mudanya ilçesi olan 5.1 büyüklüğündeki deprem Yalova’dan da güçlü şekilde hissedildi. Vatandaşlar sarsıntı sonrasında kendilerini dışarıya atarken okullar da güvenlik amaçlı olarak boşaltıldı Yalova, Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Bursa’nın Mudanya ilçesi olan 5.1 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremi hisseden vatandaşlar korkuyla sokaklara çıktı. Deprem sonrasında vatandaşlar her zaman gibi telefonlarına sarılarak yakınlarını aradılar. Sokakta depremin geçmesini bekleyen vatandaşlar bir süre sonra evlerine ve iş yerlerine geri döndüler. Diğer yandan eğitimin sürdüğü sırada gerçekleşen depremde öğrenciler de öğretmenleri ile birlikte sınıfları boşaltarak okul bahçelerine çıktılar. Bir süre burada bekleyen öğrenciler daha sonra sınıflarına geri dönerek eğitime devam ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2023 13:43
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 13:43
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Yalova 5,1 büyüklüğündeki depremi hissetti

Yalova, Kandilli Rasathanesi verilerine göre merkez üssü Bursa’nın Mudanya ilçesi olan 5.1 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremi hisseden vatandaşlar korkuyla sokaklara çıktı.

Deprem sonrasında vatandaşlar her zaman gibi telefonlarına sarılarak yakınlarını aradılar. Sokakta depremin geçmesini bekleyen vatandaşlar bir süre sonra evlerine ve iş yerlerine geri döndüler. Diğer yandan eğitimin sürdüğü sırada gerçekleşen depremde öğrenciler de öğretmenleri ile birlikte sınıfları boşaltarak okul bahçelerine çıktılar. Bir süre burada bekleyen öğrenciler daha sonra sınıflarına geri dönerek eğitime devam ettiler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.