Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yalı Çapkını Seyran ile Ferit Aşk Yaşıyor

Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu birlikte tatil yaparken görüntülendi. Herkesin en çok merak ettiği konu ikilinin ilişkilerinin ne zaman başladığı. Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu sevgili mi? Son zamanlarda en çok merak edilen konulardan biri bu oldu işte ikilinin ifşa olan o tatil görüntüleri.

Haber Giriş Tarihi: 24.06.2023 19:16
Haber Güncellenme Tarihi: 25.06.2023 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Yalı Çapkını Seyran ile Ferit Aşk Yaşıyor

Magazin dünyasına bomba gibi düşen görüntüler dünden beri gündemden düşmüyor. Tatil yapan bir vatandaş tarafından çekildiği düşünülen görüntüler magazin dünyasında deprem etkisi yarattı. Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir'in birlikteliği sosyal medyaya damga vurdu. Gözde çiftin öpüşürken çekilen görüntüleri yorum yağmuruna tutuldu.

Mert Yazıcıoğlu'ndan ayrıldıktan sonra 'yakın arkadaşım' dediği Mert Ramazan Demir'e gönlünü kaptıran güzel oyuncu, eleştiri oklarının hedefi oldu. Öte yandan Afra Saraçoğlu ile birlikteyken katıldığı bir ödül töreninde Dilan Çiçek Deniz’e attığı bakışlardan sonra, ilişkisi biter bitmez Dilan Çiçek Deniz’le bir ilişkiye başlayan Mert Yazıcıoğlu ’da okların hedefindeydi.  

Üçlü bir dönemler çok yakın arkadaştı.

Ünlü oyuncular Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in aylardır inkâr ettiği aşkı gerçek çıktı. "Yalı Çapkını" dizisinde iki sevgiliyi canlandıran çiftin dizi aşkı gerçek oldu. Göcek'te tatil yapan çift, romantik anlar yaşarken objektiflere yakalandı. O anlar magazin gündeminde bomba etkisi yarattı.

İkilinin aşk dolu anları kameralara böyle yansıdı.

Taze çift Göcek'te gözlerden uzak bir tekne tatili yapmak istedi.

Sosyal medya bu gelişmeler ile ikiye bölünmüş durumda. "Kim kimi aldattı?" sorusuna binlerce yorum geldi. Konuya ilişkin ünlü isimlerde bazı yorumlarda bulundu. Çiftin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaşan Demet Akalın "Yerim sizi nasıl güzelsiniz Afra&Mert" şeklinde yorum yaptı.

Konuya ilişkin taraflardan henüz bir açıklama gelmedi.

Suda uzun süre vakit geçiren çift güneşin ve denizin tadını çıkardı.

HABER/Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.