Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Yakup Koçal Yalova Kitabevi’nde imza günü düzenledi

Yalova Belediyesi Eski Başkanı yazar Yakup Bilgin Koçal, yeni kitabının tanıtımı ve daha önce yayınlamış olduğu kitaplar için Yalova Kitabevi’nde imza günü düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.02.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 05.02.2024 13:41
Kaynak: M. Tunç Tanrıverdi
https://www.yalovahayat.com/
Yakup Koçal Yalova Kitabevi’nde imza günü düzenledi

Yalova Belediyesi Eski Başkanı olan yazar Yakup Bilgin Koçal, yeni kitabı ‘Şehri Yeniden Kurmak’ ve daha önce yayınlanan kitapları için Yalova Kitabevi’nde 13.00-17.00 saatleri arasında imza günü düzenledi.

Konuyla ilgili olarak kitaplarını okuyucularına açıklayan Yalova Belediyesi Eski Başkanı yazar Yakup Bilgin Koçal, yeni kitabının gördüğü ilgiden dolayı memnuniyetini ifade etti. Kitapseverlerin yoğun ilgi gösterdiği imza gününe Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan ve Çiftlikköy Belediye Başkan Adayı Adil Yele de katıldı.

Ele aldığı kitabında Türkiye’nin Yüzyıl Vizyonu'nu esas alarak genç, dinamik, bütüncül bir anlayışla beraber Yalova’yı daha da geliştirmeyi amaçladığını belirten Koçal, imza gününe katılanlara teşekkür ederken, gelen okuyucularıyla birlikte fotoğraf çekildi.

İmza gününe Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, eşi Gökşen Tutuk, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş'te katıldı.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.