Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAGDİB’de ‘Balkuş’ dönemi başladı

Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği (YADGİB) 2. olağan kongresini gerçekleştirerek yeni başkanını seçti. Dernek binasında yapılan kongrede Tahsin Balkuş, başkanlık görevini Murat Yalçınkaya’dan devraldı

Haber Giriş Tarihi: 17.06.2024 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.06.2024 11:17
Kaynak: Yalova Hayat
YAGDİB’de ‘Balkuş’ dönemi başladı

YADGİB, 2. olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi. Divanın teşkili, gelir-gider ve faaliyet raporlarının okunarak ibra edilmesi sonrasında seçimlere geçildi. Yapılan seçimde Tahsin Balkuş, YADGİB’in yeni başkanı olarak seçildi. Balkuş, görevi devralırken yaptığı konuşmada, başkanlık görevinin sorumluluğu bilinci içerisinde olduğunu ifade etti. Balkuş, “Yalova Doğu ve Güneydoğu Anadolu İş İnsanları Derneği olarak 2. olağan genel kongremizi gerçekleştirdik. Kongremiz sonucunda yönetim kurulu başkanlığını saygıdeğer başkanımız Murat Yalçınkaya’dan devraldım. Derneğimize bugüne kadar verdiği emek ve çalışmaları için çok teşekkür ediyorum. Yönetimimiz ve arkadaşlarımız ile derneğimizi daha ileri seviyelere taşımak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
Derneğin yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarına devam edeceğini belirten Balkuş, "Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da tüzüğümüzde de belirtildiği üzere hiçbir ayrım yapmaksızın yardıma muhtaç herkese imkanlarımız çerçevesinde dayanışmayı ilke edinerek yol yürüyeceğiz. Daima herkese eşit mesafede olacağız. Bizim tarafımız her zaman toplumun faydası ve iyiliğinden yana olacaktır. Bunların dışında hiçbir tarafımız olmamıştır, olmayacaktır” diye konuştu. Derneğin gelecekteki planlarından da bahseden YAGDİB’in yeni başkanı Tahsin Balkuş, "Yardımlaşma çalışmalarımız artarak devam edecek ve açıklayacağımız birçok programımız olacaktır. İş hayatına katılım, başarıya giden yolda seminer ve eğitimlerle çalışmalarımızı geliştirmek için birçok etkinliğe imza atacağız. Yapacaklarımızın topluma ve insanlarımıza katkı sağlamaktan başka gayesi olmayacağını tekrardan belirterek, derneğimizin 2. olağan genel kongresinin ilimiz ve tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Yalova Hayat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.