Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

YAFEM’de ‘Asri Karaarslan Uzun’ dönemi

Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. YAFEM başkanlığına Asri Karaarslan Uzun getirildi

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2024 00:17
Haber Güncellenme Tarihi: 17.10.2024 15:53
Kaynak: Murat Can Aytemur
YAFEM’de ‘Asri Karaarslan Uzun’ dönemi

Yalova Folklor Eğitim Merkezi (YAFEM) gerçekleştirdiği olağanüstü kongre ile yeni yönetimini belirledi. YAFEM, Türk Dünyası’ndan gelen folklorcuları 35 senedir Yalova’da buluşturuyor. Son iki senedir ise Türk Forum çatısı altında Türk Dünyası’nın siyasetçilerini, sivil toplum kuruluşlarını, iş adamlarını Yalova’da bir araya getirip Türk Dünyası’nın dilde, fikirde, işte birlik düsturuna hizmet etmek için çalışmalarına devam ediyor. Kültürel ve sportif faaliyetleri dernek çatısı altında toplayan, Yalova ve ülke tanıtımına önemli katkılar sağlayan, yurtiçi festivaller ile yurtdışı etkinliklerle en faal dernekler arasında yer alan YAFEM’in kongresi sonucunda 2 derneğin de başkanlığına Asri Karaarslan Uzun seçildi. Seçilen yönetimler ilk toplantılarını gerçekleştirerek görev dağılımını da yaptılar. Kültürel ve sportif faaliyetleri bir arada yürütmek için yasa gereği tek çatı altında 2 dernek olan YAFEM’in yeni başkanı Uzun, 35 yıldır önemli çabalar gösteren YAFEM Derneği’nin yeni yönetimle daha güçlendiğini, amaçlarının derneğin yurt içi ve yurt dışında daha başarılı çalışmalara imza atmak olduğunu, bu zamana kadar derneğe hizmet eden, destek veren herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Asri Karaarslan Uzun başkanlığındaki dernek yönetimleri şu şekilde oluştu;
YAFEM Yönetim Kurulu; Asri Karaarslan Uzun, Kemal Baş, Alper Uzun, Bülent Güler, Bahittin Battal, Özer Koyuncu, Halim Büyüküstel, Selahattin Yıldız, Emirhan Balkaya, Harun Güleç, İlker Karbuz, Bülent Keğaz, Mehmet Ali Akın, Murat Sağlık, Salih Kocabaş.
YAFEM SPOR Yönetim Kurulu; Asri Karaarslan Uzun, Fikret Kır, Burak Canberk, Mehmet Kurtkaan Uzun, Atilla Sağlık, Aydın Demirel, Ömer Ulus, Egemen Küçüküstel, Burak Alp Engin, Ahmet Özçay, Yakup Demirten, Ömer Oturakçı, Hakan Kerey, Enes Temel, Erhan Mühür.

Denetleme üyeleri; Hasan Soygüzel, Ömer Koyuncu ve İbrahim Üstem.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.