Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

WhatsApp bomba gibi bir yenilik getiriyor: Kullanıcılar artık para kazanabilecek

Dünya çapında milyonlarca kullanıcısı olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp'a yeni ve bomba gibi bir özellik daha geliyor. Beta sürümünde test aşamasında olan özellik ile birlikte WhatsApp'ta kurulan toplulukların sahipliği başkalarına devredilebilecek ve kullanıcılar artık topluluklarından para kazanma imkanı da bulabilecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2024 12:26
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2024 12:31
Kaynak: Hilal Baldemir
WhatsApp bomba gibi bir yenilik getiriyor: Kullanıcılar artık para kazanabilecek

Mesajlaşma uygulamaları arasında dünya genelinde en popüler olan WhatsApp platformu devrim niteliğinde bir yenilik ile gelmeye hazırlanıyor. Mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın, Android beta sürümünde test aşamasında olan yeni özelliğiyle, kullanıcılar artık kurdukları WhatsApp topluluklarını başka kullanıcılara devredebilecek.

PARA KAZANMA FIRSATI SUNACAK

Beta sürümünde ortaya çıkan ve kullanıcıların kendi oluşturdukları ve büyüttükleri toplulukları diğer kullanıcılara aktarmalarını mümkün kılacak yeni özellik sayesinde kullanıcılar artık topluluklarından para kazanma imkanı da bulabilecek.

ESKİ YÖNETİCİ POZİSYONUNDA KALMAYA DEVAM EDECEK

WhatsApp'ın beta sürümünde bulunan ekran görüntülerine göre, bir topluluğun yöneticisi topluluğu başka bir kullanıcıya devretmeye karar verdiğinde, devir işlemi sırasında eski yönetici pozisyonunda kalmaya devam edecek.

Ancak, yeni yönetici, devir işlemini tamamladıktan sonra eski yöneticileri yöneticilik görevinden çıkarabilme yetkisine sahip olacak. Bu süreç, tüm tarafların arasındaki anlaşmalar çerçevesinde gerçekleştirilecek.

Hilal Baldemir

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.