Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Büyükgümüş’ten Armutlu çıkarması

Ak Parti MKYK Üyesi Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü Armutlu’ya giderek Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte belediyenin birimlerini ziyaret ettiler, çalışanlara kolaylıklar dilediler.

Haber Giriş Tarihi: 15.10.2024 12:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.10.2024 12:27
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vekil Büyükgümüş’ten Armutlu çıkarması

Ak Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü ile birlikte Armutlu'yu ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile bir araya gelen Büyükgümüş ve Güçlü, belediyenin çeşitli birimlerini gezerek çalışanlara kolaylıklar dilediler.

Belediye personeliyle samimi bir ortamda sohbet eden Büyükgümüş ve Güçlü, çalışanlarla tek tek selamlaştı ve çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Büyükgümüş ve Güçlü, personel görüşmesinin ardından Başkan Arslan’ın makamına geçerek Armutlu için planlanan projeleri masaya yatırdılar. Görüşmelerde, projelerin detayları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu ve gerekli adımlar üzerine değerlendirmeler yapıldı.

Ziyaretin, Armutlu’nun gelişimi ve desteklenmesi açısından büyük önem taşıdığı ve yapılan görüşmelerin verimli geçtiği ifade edildi. Armutlu Belediye Başkanı Cengiz Arslan, kendilerine gerçekleştirdikleri ziyaret adına Vekil Büyükgümüş’e ve İl Başkanı Güçlü’ye teşekkürlerini iletti.

Arslan sözlerinde, ‘’Yalova Milletvekilimiz Sn. Ahmet Büyükgümüş ve Yalova Ak Parti İl Başkanımız Sn. Umut Güçlü’ye hoş ve nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimizi iletiyoruz. Armutlu için çalışmaya devam edeceğiz’’ diye belirtti ve ziyaretin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.