Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Büyükgümüş Bakan Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi ve Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş, Yalova Tersan Tersanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nurettin Paksu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Paksu ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 02:06
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 02:06
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vekil Büyükgümüş Bakan Uraloğlu'nu makamında ziyaret etti

AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş beraberinde Yalova Tersan Tersanesi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nurettin Paksu ve Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Paksu ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret etti. Gerçekleştirilen ziyarette Yalova ve ülke gündemine dair sohbet edilirken devamında ise karşılıklı istişarelerde bulunuldu ve fikir alışverişleri gerçekleştirildi. Yalova hakkında Bakan Uraloğlu’na detaylı bilgi veren Büyükgümüş, ihtiyaçlardan bahsetmeyi de ihmal etmedi. Gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesi ile son bulurken Bakan Uraloğlu, AK Parti Yalova Milletvekili Ahmet Büyükgümüş ve Tersan Tersanesi Yönetimine nazik ziyaretleri ve hoş sohbetleri adına teşekkürlerini iletti.
Gerçekleştirilen bu ziyaret, Yalova'nın ekonomik ve endüstriyel potansiyelini artırmak için yapılan iş birliklerinin önemini bir kez daha ortaya koydu.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.