Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vekil Becan hayvanseverler ile bir araya geldi

Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Tülay Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret ederek önemli konularda istişarelerde bulundular.

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 15:06
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vekil Becan hayvanseverler ile bir araya geldi

Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Tülay Yüksel ve yönetim kurulu üyeleri, CHP Yalova Milletvekili Tahsin Becan’ı ziyaret etti. Vekil Becan dernek üyelerinin sokak hayvanları konusundaki önerilerini ve 5199 sayılı yasadaki değişiklikler ile ilgili endişelerini dinledi. Yasa değişikliğine gerek mecliste gerekse de sosyal medya hesaplarında sessiz kalmayarak, büyük bir yanlış yapıldığını sık sık dile getirerek bu karardan dönülmesi gerektiğini ifade eden Vekil Becan, sokak hayvanlarının katliamına neden olabilecek bu yasanın son derece büyük ve vicdanları sızlatacak bir yanlış olduğunu ifade etti. Görüşmenin devamında ise patili dostlarımızın daha iyi koşullarda yaşaması için yapılabilecek iş birlikleri ve desteklere yönelik fikir alışverişinde bulunuldu. Gerçekleştirilen görüşme, sokak hayvanlarının refahı ve ilgili yasalar hakkında verimli bir istişare ortamı sundu.

‘’TEŞEKKÜR EDERİM’’

CHP Yalova Milletvekili kendisine gerçekleştirilen bu önemli ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve sözlerinde, ‘’Sahipsiz Hayvanları Koruma Derneği Başkanı Av. Tülay Yüksel ve yönetim kurulu üyelerini ofisimizde misafir ettik. Nazik ziyaretleri için teşekkür ederim’’ diye belirtti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.