Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya ve Rektör Bahçekapılı Üniversiteli Öğrencilerle Bir Arada

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu, Yalova İl Gençlik ve Spor Bakanı Salih Kılıç’ın ev sahipliğinde KYK Kız Yurdunu ziyaret ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 06.10.2023 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 06.10.2023 17:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya ve Rektör Bahçekapılı Üniversiteli Öğrencilerle Bir Arada

Yalova İl Gençlik ve Spor Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantının ardından KYK Kız yurdu yemekhanesinde öğrencilerle birlikte aynı sofrada akşam yemeği yenildi. Yemek sonrasında Vali Dr. Hülya Kaya, Rektör Bahçekapılı ve Yalova İl Gençlik ve Spor Bakanı Salih Kılıç öğrencilerle çay içerek sohbet etme fırsatı buldular ve öğrencilerin sorunlarını dinleyerek, bu sorunlara karşı çözüm önerilerinde bulundular.

Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı sohbet esnasında öğrencilere, üniversitenin gelecekteki projeleri hakkında müjdeler verdi ve 2024 yılında yapılacak kütüphane ve yeni yemekhane inşaatlarının yapımıyla Yalova Üniversitesi’nin daha modern ve işlevsel bir hale geleceğini belirtti.

Yalova Üniversitesi’nin kampüsünü daha yaşanabilir ve öğrenci dostu bir yer haline getirmek için büyük bir çaba sarf ettiklerini ifade eden Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı “Yalova Üniversitesi olarak kampüs peyzaj çalışmalarına özel bir önem veriyoruz, çünkü güzel ve huzurlu bir çevre, öğrencilerimizin eğitimlerini daha verimli bir şekilde sürdürebilmelerine katkı sağlar. Yeni kafelerin açılmasıyla öğrencilerimiz sosyal yaşamlarını daha da zenginleştirebileceklerdir. Tüm bu gelişmelerle birlikte, Yalova Üniversitesi olarak öğrencilerimizin hem eğitim hem de yaşam deneyimlerini en üst düzeye çıkarmak için kararlıyız ve geleceğe umutla bakıyoruz” ifadelerini kullandı. 

Gerçekleştirilen ziyarette keyif dolu anlar yaşayan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Senay Yürür Karslıoğlu ve Yalova İl Gençlik ve Spor Bakanı Salih Kılıç, öğrencilerle birlikte günün anısına fotoğraf çekimi gerçekleştirdi.

Haber/Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.