Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, “Tüm güvenlik tedbirlerini titizlikle alıyoruz”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirilen Kurban Bayramı nedeniyle alınacak asayiş ve trafik tedbirleri konulu toplantıya katılan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ilde bayramın huzur ve güven içerisinde geçmesini sağlamak adına gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 16:30
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, “Tüm güvenlik tedbirlerini titizlikle alıyoruz”

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Kurban Bayramı nedeniyle alınacak asayiş ve trafik tedbirleri ile ilgili olarak İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başkanlığında gerçekleştirilen video konferans toplantısına katıldı. Toplantıya İl Emniyet Müdürü, İl Jandarma Komutanı ve Sahil Güvenlik TCSG-17 Komutan Vekili de katıldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, toplantıda, bayram tatili süresince trafik kazalarını önlemek ve vatandaşların güvenliğini sağlamak amacıyla 30 bin 529 personelin sahada görev yapacağını açıkladı. Ayrıca, 3 bin 106 saat havadan trafik denetimi yapılacağını belirten Yerlikaya, sürücülere trafik kurallarına uyma çağrısında bulundu​.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Bayram süresince alınacak önlemler ve güvenlik tedbirleri ile vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirmelerini sağlamayı hedefliyoruz. Tüm güvenlik birimlerimiz, görevlerinin başında ve tam bir koordinasyon içinde çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.