Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, Termal’deki yangına müdahale eden personellere teşekkür etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, 16 Nisan'da Termal’deki ormanlık alanda meydana gelen yangına müdahale ederek sabaha kadar çalışan Yalova Orman İşletme Müdürlüğü personeline ‘Başarı Belgesi’ verdi.

Haber Giriş Tarihi: 22.05.2024 02:18
Haber Güncellenme Tarihi: 22.05.2024 02:18
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, Termal’deki yangına müdahale eden personellere teşekkür etti

Termal ilçesi Üvezpınar köyü Arpalık mevkiinde 16 Nisan 2024 tarihinde saat 23.45 sıralarında ormanlık alanda yangın meydana geldi. Yangına; 11 itfaiye,  5 arasöz, 1 greyder, 1 ekskavatör, 5 ambulans ve 5 Jandarma Asayiş Timi, 1 Jandarma Trafik Timi ve sivil görev yapan Jandarma Unsurlarınca müdahale edildi. Yangın, 17 Nisan 2024 tarihinde saat 04.00 sıralarında kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangında yaklaşık 2 hektar ormanlık alan zarar görürken, yangına sebep olduğu değerlendirilen 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.

“YANGINLARI ÖNLEMEDE EN ÖNEMLİ DESTEKÇİLERİMİZ SİZLERSİNİZ”

Yangına yapılan müdahaleyi anbean takip ederek vatandaşlara bilgi veren Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, olayın üzerinden bir ay geçtikten sonra yangını söndürmek için canla başla çalışan Yalova Orman İşletme Müdürlüğü personeline teşekkür etti. Yalova Orman İşletme Müdürü Murat Koçluk’a ve fedakar personeline ‘Başarı Belgesi’ takdim eden Vali Kaya, “Akşam saatlerinde başlayan yangına hızlı bir şekilde müdahale ederek sabaha kadar soğutma çalışmalarını sürdüren personelimizle bir araya gelerek özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ettik. Tekrarını hiç yaşamamayı canı gönülden diliyorum. Orman yangınlarını önlemek için biz çalışma arkadaşlarımızla gerekli tüm önlemleri alıyoruz fakat bu yangınları önlemede en önemli destekçilerimiz sizlersiniz, ormanlar bizim ciğerimiz unutmayalım.” dedi.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.