Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor

Şehit polis Volkan Gürses ve şehit er Sercan Yazar’ın ailelerinin evine konuk olan Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, “Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin her zaman yanındayız” dedi

Haber Giriş Tarihi: 15.08.2024 00:24
Haber Güncellenme Tarihi: 15.08.2024 00:24
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Kaya, şehit ailelerini ziyaret etmeye devam ediyor

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, şehit ailelerine yönelik ziyaretlerini sürdürüyor. Bu kapsamda Vali Kaya, 2011 yılında İstanbul'da şehit düşen polis memuru Volkan Gürses'in ailesini ve 2010 yılında Hakkari'de şehit olan piyade er Sercan Yazar'ın ailesini evlerinde ziyaret etti.

Ziyaretlerde, şehit ailelerinin sorunlarını, isteklerini ve taleplerini dinleyen Vali Kaya, ilgili birimlere gerekli talimatları vermeyi de ihmal etmedi. Ailelerle uzun uzun sohbet eden Vali Kaya, Türk milletinin şehitlerine ve onların geride bıraktıkları emanetlerine verdiği önemin altını çizdi.

Vali Dr. Hülya Kaya, "Şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerinin her zaman yanındayız. Onların acılarını paylaşmak, ihtiyaçlarını karşılamak ve her türlü konuda yanlarında olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. Türk milleti, şehitlerine ve onların emaneti olan ailelerine her zaman büyük bir saygı ve minnet duymaktadır. Onların huzuru ve refahı bizim için çok kıymetlidir" şeklinde konuştu.
Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya’nın şehit ailelerine ziyaretine Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Arif Laçin de eşlik etti.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.