Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, önemli konukları ağırladı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya önemli konukları makamında ağırladı. Konuklarına Yalova’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Vali Kaya istişarelerde de bulundu

Haber Giriş Tarihi: 11.10.2024 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 11.10.2024 12:22
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Kaya, önemli konukları ağırladı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ilk olarak Türkiye Cumhuriyeti'nin 58. Hükümeti’nde Orman Bakanı ve 59. Hükümet’te Çevre ve Orman Bakanı olarak görev yapan Osman Pepe’yi makamında kabul etti. Öncesinde valiliğin hatıra defterini imzalayan Pepe, sonrasında makamda Vali Kaya ile görüş alışverişinde bulundu. Eski Bakan Osman Pepe’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de ifade eden Vali Kaya, Pepe ile birlikte Yalova'da sürdürülen projeler ve çevreyle ilgili konuları konuştu.

TBMM'den üst düzey ziyaretçiler

Vali Dr. Kaya’nın diğer konukları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Sekreter Yardımcısı Kübra Teymur, TBMM Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanı Yahya Coşkun, TBMM İşletme ve Yapım Başkanı Muhammed Şamil Sütlüoğlu ile TBMM Destek Hizmetleri Başkanı Davut Öksüz yer aldı. Ziyaret sırasında, Yalova’daki kamu projeleri ve hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu. Vali Dr. Hülya Kaya, konuklarına Yalova’nın potansiyeli ve yürütülen çalışmalara ilişkin kapsamlı bilgiler sundu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.