Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya motosiklet denetimlerine katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, trafik ekiplerinin güvenliği maksimum seviyede tutmak amacıyla gerçekleştirdiği motosiklet denetimlerine katılım sağladı. Vali Kaya burada kask takmanın ve kurallara uymanın hayati önem taşıdığını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 03.10.2024 16:30
Haber Güncellenme Tarihi: 03.10.2024 16:36
Kaynak: Murat Can Aytemur
Vali Kaya motosiklet denetimlerine katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, trafik ekiplerinin güvenliği artırmak amacıyla düzenlediği motosiklet denetimlerine katıldı.

Yalova Kent Müzesi önünde gerçekleştirilen denetimlerde Vali Kaya ile birlikte, Yalova İl Jandarma Komutanı J. Alb. Ercan Altın ve Yalova İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik de hazır bulundu. Vali Kaya, denetimler esnasında motosiklet sürücüleri ile sohbet etti ve “Güvenli sürüş, hayat kurtarır. Kask takmak ve kurallara uymak, her sürücünün önceliği olmalı” diyerek, denetimlerin sürücülerin bilinçlenmesi açısından büyük bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Motosiklet sürücülerine farkındalık yaratıldı

Denetimler esnasında, motosiklet sürücülerine; kask takmaları, gerekli ekipmanları sağlamaları ve trafik kurallarına uymalarının hayati önem taşıdığı vurgulandı.

Yalova genelinde gerçekleştirilen denetimlerin düzenli aralıklarla devam edeceği belirtilirken, Vali Kaya, motosiklet kazalarının önlenmesi ve trafik güvenliğinin artırılması için, tüm vatandaşların trafikte sorumluluklarını yerine getirmesi gerektiğini ifade etti ve broşür dağıtarak farkındalık yarattı. Motosiklet sürücüleri, trafik güvenliği adına farkındalık yaratan bu önemli denetimler adına, ekiplere ve yetkililere teşekkürlerini iletti.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.