Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, Hacı Mehmet Köyü'nü ziyaret etti

Hacımehmet Köyü’nü ziyaret eden Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, köy muhtarı Ahmet Güden ve vatandaşlarla bir araya geldi. Köylülerin taleplerini dinleyen Vali Kaya, taleplerin Yalova İl Özel İdaresi kanalıyla karşılanacağını ifade etti

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2024 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2024 12:03
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, Hacı Mehmet Köyü'nü ziyaret etti

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Yalova merkeze bağlı Hacı Mehmet Köyü'nü ziyaret etti. Köye gelişinde köy muhtarı Ahmet Güden tarafından karşılanan Vali Kaya, daha sonra köy kahvehanesine geçerek burada vatandaşlarla sohbet etti.

Hacı Mehmet Köyü Muhtarı Ahmet Güden, köyde yapılan çalışmaları, köyün ihtiyaç ve taleplerini yaşadıkları sorunları Vali Kaya ile paylaştı. Güden, özellikle yol ve su altyapısı ile ilgili sorunların çözülmesi için destek talep etti.Köylerdeki sorunların çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi için İl Özel İdaresi'nin tüm gücüyle çalıştığını ifade eden Vali Kaya, "Köylerimizde altyapı çalışmalarına öncelik veriyoruz. Hacı Mehmet Köyü'nde de ihtiyaç duyulan yatırımları en kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Vali Kaya ayrıca, köylerdeki yaşam kalitesinin daha yukarılara taşınmasını sağlamak için gereken her şeyi yapmayı sürdüreceklerini ifade etti. Kaya, "Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın daha modern ve konforlu bir şekilde yaşamalarını istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz" diye konuştu.Muhtar Güden ise Vali Kaya’ya ziyaretinden ve köye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti. Güden, "Vali Hanımın köyümüze ziyareti ve bizlerle sohbet etmesi bizi çok mutlu etti. Taleplerimizin dikkate alınacağına inanıyorum" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.