Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya, 'Denizler Halkındır' Toplantısına katıldı

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin telekonferans yöntemi ile gerçekleştirdiği toplantıya katıldı.

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2024 10:34
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2024 10:34
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
Vali Kaya, 'Denizler Halkındır' Toplantısına katıldı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Aralarında Yalova’nın da yer aldığı kıyı şeridinde bulunan 29 ilin valisiyle bir araya gelerek “Denizler Halkındır” projesini ele aldı. Video konferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıda Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya ve Yalova Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Murat Alacatlı da hazır bulundu.
Toplantıda "Denizler Halkındır" projesi kapsamında: Plaj, sahil ve denizlerin üstündeki kaçak, işgalci yapıların kaldırılması, vatandaşların denizlere daha rahat ulaşabilmeleri için çalışmalar, illere gönderilen yönetmelik hakkında bilgi alışverişi yapıldı.

Telekonferans yöntemi ile valilere hitap eden İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Denizlerimiz milletimizin ortak mirasıdır. Bu mirası korumak ve halkımızın denizlere daha rahat ulaşabilmesini sağlamak için 'Denizler Halkındır' projesini hayata geçirdik. Bu proje kapsamında kıyı şeridindeki 29 ilimizde plaj, sahil ve denizlerimizin üstündeki kaçak, işgalci yapıları kararlılıkla kaldıracağız. Vatandaşlarımızın denizlere daha rahat ulaşabilmeleri için gerekli çalışmaları da yapacağız." dedi.
Telekonferans yöntemi ile gerçekleştirilen toplantıda söz alan Yalova Valisi Dr. Hülya kaya ise Yalova’da halkın denizden daha rahat bir şekilde faydalanmasını sağlayacak düzenlemelere ağırlık vereceklerini ifade etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.