Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Vali Kaya'dan Şehitliğe anlamlı ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, Yalova Emniyet Müdürü Ümit Bitirik ve Yalova Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ile birlikte Yalova Şehitliği’ni ziyaret etti. Ziyaret sırasında şehit mezarlarına karanfiller bırakılarak rahmetle anıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2024 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2024 12:01
Kaynak: YALOVA HAYAT
Vali Kaya'dan Şehitliğe anlamlı ziyaret

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya, beraberindeki heyetle Yalova Şehitliği'ni ziyaret etti. Şehit mezarlarına karanfil bırakan Vali Kaya, “Şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Onların fedakarlıkları sayesinde bu topraklarda huzur ve güvenle yaşıyoruz” dedi. Şehit ailelerinin de millet için önemli bir emanet olduğunu vurgulayan Vali Kaya, “Şehit ve ebediyete intikal etmiş gazilerimizin aileleri, bu milletin en büyük emanetidir. Onlara sahip çıkmak bizim sorumluluğumuzdur” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sırasında Garnizon Komutanı Tuğamiral Mehmet Tahir Göncüoğlu, Yalova Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, Yalova Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Ercan Altın ve Yalova Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Arif Laçin de hazır bulundu.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.