Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Sağlık hizmetlerinde kalite ve memnuniyet artacak”

Yalova İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, düzenlediği toplantıda sağlık hizmetlerinde kalite ve memnuniyetin artırılacağını vurguladı

Haber Giriş Tarihi: 18.07.2024 01:45
Haber Güncellenme Tarihi: 18.07.2024 01:45
Kaynak: YALOVA HAYAT
Uzm. Dr. Osman Karakuş, “Sağlık hizmetlerinde kalite ve memnuniyet artacak”

Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde gerçekleştirilen toplantıya İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Burak Gül, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Çiğdem Korkut ve Başkan Yardımcısı Dt. Makbule Yıldız Özcan katılım sağladı. Toplantıya ayrıca Başhekim Doç. Dr. Hasan Ergenç ve hastane yöneticileri eşlik etti. Beyin ve sinir cerrahisi, nöroloji ve fizik tedavi ve rehabilitasyon hekimlerinin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda, hizmet kalitesini artırmak, çalışan ve hasta memnuniyetini yükseltmek amacıyla planlanan projeler ele alındı. Hekimlerin istek ve talepleri, karşılıklı beklentiler interaktif bir şekilde konuşularak yeni dönem hedefleri belirlendi.

İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Osman Karakuş, yaptığı konuşmada, “Sağlık hizmetlerinde kaliteyi ve memnuniyeti artırmak için büyük bir gayret içindeyiz. Hekimlerimizin değerli katkıları ve hastane yönetimimizin desteği ile Yalova'da sağlık hizmetlerini en üst seviyeye çıkarmayı hedefliyoruz. Bu toplantılar, sağlık çalışanlarımızın istek ve taleplerini dinlemek, hizmet kalitesini artıracak projeleri hayata geçirmek için önemli bir fırsat sunuyor” dedi.

Toplantıda, yeni dönem hedefleri doğrultusunda yapılacak çalışmaların yol haritası çizildi. Hekimlerin katkılarıyla şekillenen projelerin, Yalova’da sağlık hizmetlerini daha da ileriye taşıması bekleniyor.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.