Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Uygulamada ruhsatsız silah ele geçirildi

Yalova Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Altınova ilçesi ve il merkezinde gerçekleştirilen 2 ayrı uygulamada 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 30 adet mermi ele geçirildi

Haber Giriş Tarihi: 09.02.2024 16:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.02.2024 16:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
Uygulamada ruhsatsız silah ele geçirildi

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, suçun önlenmesi ve suça karışan şahısların yakalanması için yaptıkları uygulamalarda 2 tabanca ve 30 mermi ele geçirdi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Motosikletli Tim ekipleri, Altınova ve Merkez ilçelerinde sabit uygulamalar ve önleyici devriye faaliyetleri gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Altınova’nın Subaşı beldesinde durdurulan V.K. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada, 1 adet Browning marka tabanca ve bu tabancaya ait 25 adet 9 mm çapında mermi ele geçirildi. Yine il merkezinde şüphe üzerine durdurulan 06 plakalı araç içerisinde bulunan D.A.U. isimli şahsın üzerinde ve aracında yapılan aramada, 1 adet Canik marka tabanca ve bu tabancaya ait 9 mm çapında 5 adet mermi ele geçirildi. Her iki olayda da şüpheli şahıslar gözaltına alınarak, gerekli adli işlemler başlatıldı.

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, meydana gelebilecek yaralanmalar ve maddi zararların önlenmesine yönelik mücadelesini kararlılıkla sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.