Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tutuk’un Esnaf Ziyaretinde Ak Parti Tam Kadro Sahada, “Esnaflarımızla Aramızda Güçlü Bir Bağ Var”

AK Parti Yalova Belediye Başkan adayı Mustafa Tutuk, seçim çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti. Tutuk’a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de eşlik etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.01.2024 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2024 16:38
Kaynak: Murat Can Aytemur
Tutuk’un Esnaf Ziyaretinde Ak Parti Tam Kadro Sahada, “Esnaflarımızla Aramızda Güçlü Bir Bağ Var”

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler seçiminde AK Parti'den Yalova Belediye Başkan adayı gösterilen Mustafa Tutuk, seçim çalışmalarını hızla sürdürüyor. Bu çerçevede esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Tutuk'a AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aydın Kopuz ve AK Parti Yalova Gençlik Kolları Başkanı Selihan Dicle Şimşek de destek verdi. Cumhuriyet Caddesi'ndeki esnafların iş yerlerine konuk olan Tutuk, belediye çalışmaları ve seçimi kazandıktan sonra hayata geçirilecek projelerle ilgili de bilgiler paylaştı.

tutuk esnaf ziyareti

Esnafların sorunlarının çözüme kavuşturulması ve taleplerinin yerine getirilmesini çok önemsediğini ifade eden Tutuk bugüne kadar esnaflardan gelen talepleri yerine getirmesinin de bunun ispatı olduğuna vurgu yaptı. Göreve geldiği ilk günden beri esnaflarla bağlarını hiç koparmadığını esnafları her zaman ziyaret ederek onlarla istişarelerde bulunduğunu dile getiren Tutuk, "Esnaflarımız şehrin nabzını tutar. Onların görüşleri, önerileri benim için çok değerli. Dolayısıyla esnaflarımızla görev sürem içerisinde güçlü bir bağ oluşturduğuma inanıyorum. Bu bağ ve aramızda oturan istişare kültürü de yeniden belediye başkanı seçildiğimde kesintisiz devam edecek" dedi.

Tutuk’un Esnaf Ziyaretinde Ak Parti Tam Kadro Sahada

Esnaflar ise Tutuk ve beraberindekilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Başkanımız gerçekten de göreve geldiği ilk günden beri sürekli bizleri ziyaret etti. Çat kapı yanımıza gelip bir bardak çayımızı içip bizlerle sohbet etti. Dertlerimizi dinledi ve çözümler üretti. Taleplerimizi yerine getirme konusunda da son derece duyarlı davrandı. Biz başkanımızın yeni dönemde de ilimize çok güzel hizmetlerinin olacağını düşünüyoruz" diye konuştular.

mustafa tutuk esnaf

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.