Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türkiye’ye pastırma yazı geliyor! Hava sıcakları artacak mı? Hava sıcaklıkları ne zaman aratacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde Cuma gününe kadar etkili olacak soğuk ve yağışlı havanın ardından sıcaklıkların yükseleceğini bildirdi. Hava sıcakları artacak mı? Hava sıcaklıkları ne zaman aratacak? İşte tüm soruların yanıtı haberimizde...

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2023 17:03
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2023 17:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.yalovahayat.com/
Türkiye’ye pastırma yazı geliyor! Hava sıcakları artacak mı? Hava sıcaklıkları ne zaman aratacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Türkiye genelinde Cuma gününe kadar etkili olacak soğuk ve yağışlı havanın ardından sıcaklıkların yükseleceğini bildirdi. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu’da etkili olacak yağışların ardından ülke genelinde ‘pastırma sıcakları’ yaşanacak. Cuma gününden itibaren başlayacak olan ‘pastırma yazı’ dört gün boyunca devam edecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Yağışın ardından sıcaklıklar yükselecek. Yarından itibaren lodosla birlikte İstanbul'da 4 gün "pastırma yazı" yaşanacak" bilgisini verdi. 

Lodos etkili olacak

Tahminlere göre Cuma gününe kadar etkisini gösterecek olan soğuk ve yağışlı havanın ardından sıcaklıklar yükselecek. İstanbul’da havanın yeniden açacağı ve sıcaklığın 21 dereceyi göreceği ifade edilerek sonraki günlerin ise yaz havasında geçeceği belirtildi.Marmara genelinde ise Perşembe günü sıcaklık kendini hissettirecek, rüzgar hafifleyecek. Trakya kesiminde ise Cuma gününden itibaren lodosla sıcaklık yükselecek.

M. Tunç Tanrıverdi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.