Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Türk Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı Lansmanı gerçekleşti: YAÜ’den de katılım sağlandı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun, futbolun tüm paydaşlarıyla 13 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü "The Game Plan" projesinin sonucunda oluşturulan Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın lansman toplantısı gerçekleştirildi. Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Damla Özsoy’da katılım sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 11.06.2024 10:43
Haber Güncellenme Tarihi: 11.06.2024 10:43
Kaynak: Murat Can Aytemur
Türk Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı Lansmanı gerçekleşti:  YAÜ’den de katılım sağlandı

Yalova Üniversitesi, yalnızca Yalova’da değil şehir dışında gerçekleşen etkinliklere de katılım sağlayarak vizyonunu genişletiyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun, futbolun tüm paydaşlarıyla 13 Ocak 2023 tarihinden bu yana sürdürdüğü "The Game Plan" projesinin sonucunda oluşturulan Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın lansman toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantı yoğun katılımla gerçekleşti

Riva Gençlik ve Spor Bakanlığı Kamp ve Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen Türkiye Futbolu 2024-2028 Stratejik Planı'nın lansman toplantısı, geniş bir katılımcı kitlesiyle oldukça dikkat çekti. Gerçekleştirilen bu önemli toplantıya; Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İstanbul Valisi Davut Gül, TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, TFF Onursal Başkanı Şenes Erzik, UEFA Stratejik Planlamadan Sorumlu Müdür Oleksandr Kucheriavyi, FIFA Üye Federasyonlar Birimi Avrupa Bölgesi Müdürü Gianni Manca, TFF Strateji Komitesi Başkanı, 1. Başkan Vekili, İcra Kurulu Üyesi, Stratejik Planlama ve Yeni Proje Geliştirmeden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Burkay, TFF Yönetim Kurulu Üyeleri, TFF eski başkanları, kulüp başkanları, futbol yöneticileri, teknik direktörler, millî futbolcular, dernek ve vakıf başkanları, MHK eski başkanları, rektörler, akademisyenler, sponsor temsilcileri ve medya mensupları katılım sağladı.

Yalova’dan öğretim üyesi katıldı

TFF'nin hedefleri ve stratejik planları anlatılarak, Türk futbolunun geleceği için atılacak adımların belirlenmesinin vurgulandığı lansmana Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Spor Yöneticiliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Damla Özsoy’da katıldı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun stratejik planları ve hedefleri üzerine yapılan sunumlar, Türk futbolunun geleceği açısından büyük önem taşıdı. Bu kapsamlı toplantı, Türk futbolunun ileriye yönelik vizyonunu belirlemede önemli bir adım olarak değerlendirildi.

Murat Can Aytemur

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.