Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“TÜBİTAK 4007 Yalova Bilim Şenliği” başarı ile sonuçlandı

Bilimsel düşünme becerilerini ve bilim kültürünü toplumsal olarak yaygınlaştırmak amacıyla düzenlenen “TÜBİTAK 4007 Yalova Bilim Şenliği” başarı ile sonuçlandı.

Haber Giriş Tarihi: 21.10.2024 02:15
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2024 22:21
Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan
“TÜBİTAK 4007 Yalova Bilim Şenliği” başarı ile sonuçlandı

Bilim, teknoloji, sanat ve spor temalarında toplam 50 atölye, etkinlik, söyleşi, sergi, yarışma ve konserlerden oluşan şenlik, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri ile genel katılımcı kitlesi olmak üzere 4 gruba hitap etti..

“Keşfet, Öğren, Hayal Et”

“Keşfet, Öğren, Hayal Et” temalı TÜBİTAK 4007 Yalova Bilim Şenliği, 17-18-19 Ekim tarihleri arasında 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda hayata geçirilen şenlik sonunda, 10 binden fazla katılımcıya ulaşılması öngörüldü. 

Her yaştan katılımcıya hitap etti

TÜBİTAK 4007 "Yalova Bilim Şenliği" Projesinin açılışı kent protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, il/ilçe eğitim yöneticileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Birçok kamu ve özel kurumun desteklediği ve bilimin, hayatın içine entegre edilmesi amaçlanan "Bilim Şenliği", her yaştan katılımcıya hitap etti.
Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği Bilim Şenliği etkinliklerine il ve ilçe genelindeki çok sayıda okul öğrencisi katılım sağladı.
 

Kaynak: Güldaniye Sofu Erdoğan

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.