Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği hazırlıkları sürüyor

Yalova’da düzenlenecek TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Yalova Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, atölye liderleriyle bir araya gelerek şenliğin planlamasını değerlendirdi

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2024 01:18
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2024 16:16
Kaynak: Murat Can Aytemur
TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği hazırlıkları sürüyor

Yalova, 17-19 Ekim 2024 tarihlerinde TÜBİTAK 4007 Bilim Şenliği’ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Akmeşe, Uygulama Oteli'nde düzenlenen toplantıda atölye liderleriyle bir araya gelerek şenlik hazırlıklarını gözden geçirdi. Toplantıda şenliğin hedefleri, atölyelerin içerikleri, yerleşim planları ve etkinliklerin topluma katkıları ele alındı.

Akmeşe, yaptığı açıklamada, "Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve Yalova Eğitimi Geliştirme Stratejisi (YEGES) kapsamında düzenlediğimiz bu bilim şenliği, öğrencilerimiz ve halkımız için bilimle buluşma fırsatı sunuyor. Atölye liderlerimizin önerilerini dinledik ve şenliği daha verimli hale getirmek için çalışmalarımızı hızlandırdık. Herkesi bu bilim dolu etkinliğe davet ediyorum" dedi.

Toplantıda, güvenlik önlemleri ve tanıtım stratejileri de masaya yatırılarak şenliğin detaylı planlaması yapıldı. 48 atölyeden oluşacak etkinlikler, bilimi öğrencilere ve halka sevdirmeyi hedefliyor.

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.