Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Torbacı operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı

Yalova Emniyet Müdürlüğü halk arasında, “Torbacı” olarak tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonda 5 zanlıyı gözaltına aldı. Operasyonda satışa hazır halde uyuşturucu maddeler de ele geçirildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.08.2024 13:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.08.2024 13:00
Kaynak: YALOVA HAYAT
Torbacı operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı

Yalova İl Emniyet Müdürlüğü koordinesinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotim ekipleri tarafından, il genelinde ve geçiş güzergahlarında uyuşturucu madde nakli, sevkiyatı ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyonlar aralıksız devam ediyor. Son operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen 5 kişi gözaltına alındı.

Operasyon, ilimizde "torbacı" olarak tabir edilen ve sokak düzeyinde uyuşturucu ticareti yaptıkları belirlenen B.Ö., E.M., F.A., M.N.İ. ve C.B. isimli şüphelilerin ikamet adreslerine yönelik gerçekleştirildi. Narkotik ekiplerinin yanı sıra, Narkotik Maddeler Arama Köpeği Gölge’nin de katıldığı aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

Yapılan aramalarda, 49 paket halinde satışa hazır 33,05 gram metamfetamin, 3 paket halinde 3,31 gram skunk, 5 adet sentetik ecza hap, 1 adet hassas terazi, 1 adet kurusıkı tabanca ve 7 adet dolu fişek, 1 adet payp ve 17 adet uyuşturucu madde paketleme materyali ele geçirildi.

Uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan başlatılan soruşturma kapsamında, B.Ö., E.M., F.A., M.N.İ. ve C.B. isimli şüpheliler adli makamlara sevk edildi. Yalova İl Emniyet Müdürlüğü, halkın huzur ve güvenliğinin sağlanması amacıyla, başta uyuşturucu madde suçları olmak üzere suç ve suçlulara yönelik çalışmaların aralıksız ve kararlılıkla devam edeceğini bildirdi.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.