Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TOBB Genç Girişimciler Kurulu’ndan Ankara çıkarması

TOBB Marmara Bölgesi Genç Girişimciler İcra Kurulları, TOBB Girişimcilik Daire Başkanlığı ve TOBB Ankara Genç Girişimciler Kurulu’nu ziyaret ederek, iş birlikleri ve ortak projeler üzerine görüşme gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2024 04:52
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2024 04:52
Kaynak: Murat Can Aytemur
TOBB Genç Girişimciler Kurulu’ndan Ankara çıkarması

TOBB Marmara Bölgesi Genç Girişimciler İcra Kurulları, Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaretlerde: TOBB Yalova Genç Girişimciler Kurulu Başkan İdris Safa Kaya, TOBB Kocaeli ve Marmara Bölge Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Mert Kavşut, Sakarya GGK Başkanı Semih Çiftçi, Balıkesir GGK Başkanı Ceyhun Ercan, Bilecik GGK Başkanı Ahmet Mert Yıldırım ve icra kurulu üyelerinin yer aldı.

GELECEK DÖNEM PROJELERİ KONUŞULDU

TOBB Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban, Girişimcilik Müdürü Duygu Kılıç Çanakçımaksutoğlu, Girişimcilik Uzmanları: Handan Köse ve Sezgi Çiğdem’le bir araya gelen kurul başkanları, Ziyaretlerde gelecek dönemde gerçekleştirmeyi planladıkları projeleri paylaşma fırsatı buldu. Yalova’nın genç girişimcilik potansiyelini daha da güçlendirmek adına atacakları adımları titizlikle planlayan Yalova Genç Girişimciler Kurulu Yönetimi, genç girişimcilere destek olmak ve Türkiye’nin ekonomik geleceğine katkı sağlamak için çalışmaya devam edeceklerini aktardı. Verimli bir toplantı gerçekleştirerek iş dünyasına dair yeni bakış açıları kazanan genç girişimciler, TOBB Girişimcilik Daire Başkanı Saygın Baban ve ekibine kendilerine gösterdikleri ilgi ve misafirperverlik için teşekkür etti. 

Serap Polat

Kaynak: Murat Can Aytemur

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.