Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tiyatrolar ekim ayında perdelerini açıyor: Gürel’den çocuklara ‘çocuk tiyatroları’ müjdesi

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, ekim ayında çocukları birçok tiyatro oyunu ve etkinlikle buluşturacaklarını müjdeledi. Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatroları, dopdolu bir programla minik tiyatroseverlere kapılarını açıyor

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2024 04:22
Haber Güncellenme Tarihi: 01.10.2024 16:42
Kaynak: YALOVA HAYAT
Tiyatrolar ekim ayında perdelerini açıyor: Gürel’den çocuklara ‘çocuk tiyatroları’ müjdesi

Yalova Belediyesi’nin düzenlediği çocuk tiyatroları, 5-12 yaş aralığındaki çocuklara ücretsiz olarak sunulacak. Ekim ayı programı kapsamında ilk oyun, 5 Ekim 2024 Cumartesi günü “Yaramaz Mikrop” adlı tiyatro oyunu ile başlıyor. 12 Ekim’de sahnelenecek "Yıldız Kampı" adlı çocuk oyunu ise heyecanı devam ettirecek. 19 Ekim’de sahne alacak olan "Hazine" isimli oyun, minik izleyicilere eğlenceli anlar yaşatacak. Ayın son gösterisi ise 26 Ekim Cumartesi günü Uygar Çolak’ın illüzyon gösterisi olacak ve çocuklar büyülü bir dünyaya yolculuk yapacak. Tüm gösteriler, saat 13.00 ve 15.00 olmak üzere iki seans halinde gerçekleştirilecek.

"Tüm çocuklarımızı etkinliklerimize davet ediyorum"

Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, ekim ayındaki tiyatro gösterimlerinin çocuklar için önemli bir sosyal etkinlik olacağını vurgulayarak, “Yalova Belediyesi olarak her zaman çocuklarımızın kültürel ve sosyal gelişimlerine katkı sağlayacak etkinlikler düzenlemeye büyük önem veriyoruz. Bu ay boyunca sürecek çocuk tiyatrolarımıza 5-12 yaş aralığındaki tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Bu eğlenceli ve öğretici oyunlar sayesinde çocuklarımızın güzel vakit geçirmelerini diliyorum” dedi.

Gösterilere katılacak çocuklar, Yalova Belediyesi Çocuk Tiyatrosu’nda sahnelenen bu ücretsiz etkinliklerle eğlenirken, kültürel bir yolculuğa çıkma fırsatı da yakalayacaklar.

Kaynak: YALOVA HAYAT

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.