Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Termal’de fahiş fiyatlara karşı denetimler titizlikle sürüyor

Termal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki marketlerde gerçekleştirdiği denetimlere düzenli olarak devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2024 01:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2024 01:12
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Termal’de fahiş fiyatlara karşı denetimler titizlikle sürüyor

Türkiye genelinde artışa geçti. Termal Belediyesi ekipleri de vatandaşların başta gıda ürünleri olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve güvenli hizmet almaları amacıyla yaptığı denetimleri artırdı.

Fahiş fiyat uygulayanlara fırsat verilmedi

Ramazan ayı boyunca yaptığı kapsamlı kontrolleri bayramdan sonra da sürdüren Zabıta ekipleri, ilçe genelinde zincir marketlerde yaptığı kontrollerde başta hijyen ve genel temizlik durumuna bakan ekipler, ürün saklama koşulları, tarihi geçmiş ve bozulmuş ürünler, fiyat etiketi, etiket fiyatı ve kasa fiyatı karşılaştırması ve çalışma şartları konularında incelemeler yaptı. Etiket fiyatları ile kasa fiyatlarını karşılaştıran ekipler, esnaf ve çalışanlara gıda güvenliği ve fahiş fiyat konularında bilgilendirme de yaptı.

Denetimlerin düzenli bir şekilde boyunca devam edeceği bilgisini veren Zabıta Müdürlüğü görevlileri, vatandaşların herhangi olumsuz bir durumla karşılaşmaları halinde Termal Belediyesi Zabıta Müdürlüğü telefonlarını arayabileceklerini söyledi.

Serap Polat


 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.