Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TEKNOFEST’in heyecanı Yalova'ya taşındı

Türkiye'nin en büyük teknoloji ve havacılık etkinliği olan TEKNOFEST'in heyecanı, Yalova'da Şehit Muhammed İslam Altuğ Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde düzenlenen bir tanıtım etkinliği ile öğrencilere ulaştırıldı

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2024 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 05.01.2024 14:16
Kaynak: Yalova Hayat
https://www.yalovahayat.com/
TEKNOFEST’in heyecanı Yalova'ya taşındı

T3 Vakfı Yalova Sorumlusu Mine Yardi, öğrencilere TEKNOFEST yarışmaları hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumunda yarışmaların detaylarına, başvuru adımlarına ve önemli tarihlerine dair bilgi veren Yardi, öğrencilerin merak ettikleri konularda sorularını da yanıtlayarak etkileşimli bir ortam sağladı.

TEKNOFEST yarışmaları hakkında daha yakından bilgi edinme fırsatı bulan öğrenciler, yarışmaların heyecan verici olduğunu ve katılım sürecinin kolay olduğunu vurguladılar.

TEKNOFEST, gençleri teknolojiye teşvik etmek, inovasyon ve mühendislik alanlarında yeteneklerini geliştirmelerine olanak tanımak amacıyla düzenlenen Türkiye'nin en prestijli etkinliklerinden biridir. Bu yılın ana teması olan ‘Yenilenebilir Enerji ve Enerji Verimliliği’, katılımcılara geniş bir yelpazede yarışma kategorisi sunuyor.

Yalova'da TEKNOFEST yarışmaları tanıtımları hızla devam ederken önümüzdeki günlerde de farklı okullarda yapılacak tanıtım etkinlikleriyle öğrencilerin TEKNOFEST'e katılımı teşvik edilecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.