Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Taşköprü Belediye Başkanı Aslan’dan Kaçar’a sert tepki, “Üzerimden siyaset yapılmasına izin vermeyeceğim”

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Aslan, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ın, Topçular bölgesinin Tavşanlı’ya bağlandığı yönündeki iddialarını yalanladı. Aslan, mahkeme kararlarını kamuoyu ile paylaşarak, Topçular bölgesinin Taşköprü’ye bağlı olduğunu hatırlattı. Aslan, seçim zamanı yaklaşırken üzerinden siyaset yapılmasına izin vermeyeceğini söyledi

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2024 13:04
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2024 13:04
Kaynak: Hilal Baldemir
Taşköprü Belediye Başkanı Aslan’dan Kaçar’a sert tepki, “Üzerimden siyaset yapılmasına izin vermeyeceğim”

Taşköprü Belediye Başkanı İsmail Aslan bir açıklama yaparak, Tavşanlı Belediye Başkanı Mücahit Kaçar’ın, Topçular bölgesinin Tavşanlı’ya bağlandığı yönündeki iddialarını yalanladı. Aslan, bu iddiaların hiçbir hukuki dayanağı olmadığını, yeni kararların alınmadığını, kararın Resmi Gazetede yayınlanmadığını belirtti.

Başkan Aslan, Topçular bölgesinin sınır anlaşmazlığı ile ilgili davanın Bursa 4. İdari Mahkemesi tarafından görüldüğünü, 22 Eylül 2020 tarihinde verilen kararla, Topçular İskelesi ve civardaki parsellerin Taşköprü beldesi sınırları içerisinde kaldığına hükmedildiğini hatırlattı. Aslan, bu kararın daha sonra Tavşanlı Belediyesi tarafından istinaf edildiğini ancak Bursa Bölge İdare Mahkemesi tarafından 27 Ekim 2022 tarihinde onandığını, böylece Topçular ve civarındaki dava konusu parsellerin tamamının Taşköprü Belediyesi sınırları içerisinde kaldığına kesin olarak karar verildiğini bildirdi.

Başkan Aslan, seçim zamanı yaklaşırken üzerinden siyaset yapılmasına izin vermeyeceğini, Taşköprü’nün haklarını savunmaya devam edeceğini söyledi. Aslan, “Seçim zamanı yaklaşırken üzerimizden siyaset yapılmasına izin vermem. Yeter ama artık. Taşköprü için çok büyük düşünüyorum ve sizlere güveniyorum” dedi.

Kaynak: Hilal Baldemir

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.