Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Suat Parıldar’a veda etti

İstanbul Tarım İl Müdürlüğü’ne atanan Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar’a kurum personeli tarafından veda programı düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2024 11:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2024 11:46
Kaynak: Serap Polat
https://www.yalovahayat.com/
Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli, Suat Parıldar’a veda etti

8 yıldır Yalova’da görev yapan Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından İstanbul Tarım İl Müdürlüğü’ne atandı. Parıldar’ın yerine ise Selçuk Yaman getirildi.

SUAT PARILDAR TEK TEK VEDALAŞTI

16 Kasım 2016 tarihinden itibaren İl Müdürü olarak çalışan Suat Parıldar, çalıştığı süre içerisinde büyük bir özveri ile Yalova İl Tarım ve Orman Müdürlüğü’nü vizyon, misyon olarak üst seviyelere taşıdı. Yaptığı projelerle Yalova tarımının gelişmesine ve üst seviyelere taşınmasına büyük katkılar sağlayan Parıldar, Yalova tarımına büyük bir değişim ve dönüşüm yaşattı.

Kurum personelleri tarafından proje üretme yeteneği, dürüstlüğü, çalışkanlığı ve liderlik vasfı ile çok sevilen Suat Parıldar için İl Tarım ve Orman Müdürlüğünde veda programı düzenlendi. Suat Parıldar’ın yeni görev yerinde de çok başarılı çalışmalar yapacağına inandıklarını dile getiren kurum personeli, müdürlerine yeni görev yerinde ve bundan sonraki yaşamında sağlık, mutluluk ve başarılar diledi. 8 yıl birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına tek tek veda eden Suat Parıldar, yeni Tarım ve Orman İl Müdürü Selçuk Yaman’a da başarılar diledi.

Parıldar'ın görev süresi boyunca gerçekleştirdiği projeler ve Yalova tarımına yaptığı katkılar, personel ve Yalovalılar tarafından büyük bir beğeni ve takdirle karşılanmıştı.

Serap Polat

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.